Om optimaal te kunnen functioneren én te groeien, is het nodig je mentaal en fysiek fit te voelen. Ik ben ervan overtuigd dat je op een duurzame wijze kunt blijven genieten van het leven en onderdeel kunt blijven uitmaken van de maatschappij als je mentaal en fysiek goed in je vel zit.

Monique Coacht! biedt een integrale aanpak om mentale en fysieke fitheid te bereiken. Integraal, omdat een gezonde leefstijl alles omvat: goede voeding, beweging die het lichaam begrijpt, voldoende slaap en genoeg ontspanning. De integrale aanpak vind je terug in de leefstijlprogramma’s die Monique Coacht! aanbiedt. De programma’s zijn individueel te volgen, maar ook in een kleine groep (max. 4 personen, bijv. een groep vrienden/vriendinnen of gezin/familie).

Het leefstijlprogramma ziet er als volgt uit:

Na een kennismakingsgesprek volgt het intakegesprek. Hierin bespreken we wat je doel is met het leefstijlprogramma.

Je kunt kiezen voor een programma dat jou 3, 6 of 8 maanden begeleiding biedt. Afhankelijk van je doel en je behoefte kun je hier een keuze in maken. Tijdens het leefstijlprogramma gaan we kijken naar je voeding en voedingspatroon. Ook besteden we aandacht aan je slaap- en beweegpatroon. En uiteraard komt het onderdeel ontspanning en mentale fitheid aan de orde. Tussen de afspraken maak je opdrachten als evaluatie of als voorbereiding op de volgende afspraak.

Voor werkgevers

Is jouw bedrijf toe aan een (volgende) stap in de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers? Wil jij je medewerkers helpen bij het verwerven van een gezonde(re) leefstijl? Neem dan contact met me op voor een oriënterend gesprek, waarin we bekijken welk doel jouw bedrijf voor ogen heeft en welke maatwerkoplossing Monique Coacht! jou en je bedrijf kan bieden.